- Autor: ptaculka
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
Zeleninová směs čínská mražená (Bonduelle) | 50 |
Dochucovadla:
Směs na čínu (koření), pepř a sůl
Energetická hodnota celkem: 470 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 4 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Osmažíme cibulku, přidáme na kostky nakrájená kuřecí prsa, která si předem naložíme do koření směs na čínu. Maso podusíme a přidáme mraženou čínskou směs. Dusíme, dokud není zelenina měkká.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.