- Autor: Lendy
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Cibule | 128 |
Mrkev | 74 |
Ovesná smetana | 50 |
Sójová omáčka | 30 |
Rýže jasmínová (v suchém stavu) | 150 |
Dochucovadla:
sůl,
Energetická hodnota celkem: 5488 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 153,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1829 kJ
Bílkoviny (g): 27.7, Tuky (g): 13.7, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 3, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli opečeme na oleji, přidáme na kolečka mrkev a opékáme, přidáme maso, necháme zatáhnout a osolíme. Podlijeme trochou vody a dusíme, přidáme ovesnou smetanu a sojovou omáčku Shoyu a povaříme. Servírujeme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.