- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 400 |
Vejce celá průměr | 100 |
Mouka pšeničná hrubá | 300 |
Mák | 20 |
Máslo čerstvé | 10 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 7357 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 306,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1471 kJ
Bílkoviny (g): 11.6, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 61.2, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 7.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
brambory vařené 400 g, 2 vejce, 300 g hrubé mouky, mák 20 g, máslo 10 g, cukr moučka 10 g.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.