- Autor: Teranova
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 180 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 320 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 150 |
Vepřová kýta | 370 |
Brambory (syrové) | 500 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 6981 kJ
Bílkoviny (g): 122,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1396 kJ
Bílkoviny (g): 24.4, Tuky (g): 13.6, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 7.4, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.