- Autor: askala
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 20 |
Celer bulva | 50 |
Mrkev | 100 |
Cibule | 180 |
Hovězí maso zadní průměr | 800 |
Bujón průměr (hotový) | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bobkový list, nové koření, římský kmín
Energetická hodnota celkem: 5098 kJ
Bílkoviny (g): 164,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1275 kJ
Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
maso částečně odblaníme, plát osolíme, opepříme, potřeme kremžskou hořticí a stočíme do rolády, pevně svážeme a opečeme ze všech stran. Přidáme nahrubi nakrájenou cibuli, celer, mrkev, česnek, lehce orestujeme, zalijeme trochou vývaru ze zeleninové kostky, přidáme koření a dusíme do měka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.