- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 150 |
Zeleninová směs hrášek + mrkev | 75 |
Okurka nakládačka | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Majonéza light (Hellmann´s) | 15 |
Smetana zakysaná 12% | 25 |
Dochucovadla:
sůl, cukr, pepř
Energetická hodnota celkem: 1443 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 722 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Bramborový salát připravený klasickým způsobem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.