- Autor: butrflaj
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jaroměřický tvaroh | 250 |
Celozrnná mouka ječná | 70 |
Krupička dětská | 70 |
Máslo Laktos | 70 |
Vejce celá průměr | 57 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Dochucovadla:
sůl, citronová kůra, vanilkový cukr
Energetická hodnota celkem: 5790 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 131,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2895 kJ
Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 32.5, Sacharidy (g): 65.5, SAFA (g): 15.5, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Všechny suroviny smícháme dohromady (máslo pokojové teploty). Těsto necháme odležet 2-3 hodiny. Plníme ovocem dle chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.