- Autor: Sandal
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jogurt bílý polotučný průměr | 80 |
Česnek | 10 |
Cibulka jarní | 30 |
Cibule | 20 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Dochucovadla:
sůl pepř - osvědčil se mi čtyřbarevný čerstvě umletý.
Energetická hodnota celkem: 1056 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 264 kJ
Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh smícháme s jogurtem, osolíme, opepříme. přidáme cibuli a rozetřený česnek a nakonec jemně vmícháme naťovou cibulku. Obložíme vhodnou zeleninou a podáváme s chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.