- Autor: urbami
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 120 |
Parmezán 25% | 15 |
Smetana ke šlehání 31% | 30 |
Hořčice plnotučná průměr | 4 |
Cibule | 40 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 |
Energetická hodnota celkem: 1208 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Ingredience: 120g filé z tresky 350 Kj 15g parmezánu 250 Kj 30 ml smetany 10 % t.v.s. 150 Kj 4g hořčice 20 Kj 20g cibule 40 Kj 3g oleje 110 Kj Citrónová šťáva 20 Kj Sůl, pepř, ocet, kmín, nekalorické sladidlo Postup: Do olejem vymazaného pekáčku vložíme osolenou, opepřenou tresku a zakápneme jí citronem. Poté rybu polijeme smetanou, ve které jsme promíchali hořčici, dále jí poklademe cibulí a pečeme. Ke konci filé posypeme parmezánem a sýr necháme roztéct. Servírujeme s brambory a salátem z okurky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.