- Autor: pkotlanova
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
Olej olivový | 8 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 1212 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 12 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jogurt rozšleháme s vejcem a prolisovaným česnekm, ochutím vegetou nebo jiným kořením dle libosti a do této marinády namočíme nakrájené kuřecí řízečky den předem. Odleželé řízky pak velmi zvolna upečeme na teflonové pánvi s trouškou oleje. Potřebujeme: 2 plátky kuřecích prsou (á 100g), 15 g oleje, 100 g bílého jogurtu, 1 vejce, 1 stroužek česneku, trochu vegety nebo jiného koření.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.