- Autor: hrdlika1
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 500 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 80 |
Rozinky | 50 |
Těsto křehké na koláč | 100 |
Mouka pšeničná bílá | 5 |
Dochucovadla:
Skořice
Energetická hodnota celkem: 4808 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 227,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 175,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 601 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 28.4, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 21.9, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Jablka oloupeme a nakrájíme na tenké měsíčky. V misce smícháme s rozinkami, cukrem, skořicí a moukou. Vysypeme na těsto a přehneme okraje. Pečeme cca 30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.