- Autor: jana257
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Tenký korpus s krémem s jogurtu, tvarohu a želatiny s broskvemi
Ingredience
Dochucovadla:
Cukr nebo sladidlo na dochucení krému. Cukr není započítaný v hodnotách.
Energetická hodnota celkem: 7048 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 192,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 124,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 881 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 7.9, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 15.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Těsto z kefíru, cukru, vejce, oleje, pol.mouky, jedlé sody - upečeme na pečícím papíru - forma cca 25x35 cm. Ze šťávu z kompotu a želatinu rozvaříme (1/2 želatiny na vaječnou tlačenku, cca 200 ml šťávy) - necháme zchladnout. Rozmícháme tvaroh a jogurt, vmícháme vlažnou, nebo zchladlou želatinu a broskve, nalijeme na korpus a v chladu necháme ztuhnout.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.