- Autor: normandie1
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb konzumní průměr | 120 |
Luncheon meat drůbeží | 250 |
Olej olivový | 20 |
Eidam 30% | 100 |
Rajčata konzervovaná | 300 |
Feferony třešňové sterilované | 50 |
Paprika sterilovaná | 50 |
Kečup | 15 |
Cibule | 40 |
Paprika zelená | 60 |
Dochucovadla:
sůl, pepř.kečup
Energetická hodnota celkem: 5052 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 99,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 1684 kJ
Bílkoviny (g): 21.7, Tuky (g): 20.3, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 6.7, Sůl (g): 4.3
Postup přípravy
orestovat cibuli s paprikou, maso na kostičkhy, přidat mletou papriku,feferonky, kapii, drcená rajčata, oppřit, osolit, podusit, zahustit solamylem, mazat ve větší vrstvě na opečené krajíce chleba, sypat sýrem, podávat horké
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.