- Autor: Sandal
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Cibule | 200 |
Krůta s kůží průměr | 400 |
Dochucovadla:
Pepř, sůl, nové koření a případně jalovec.
Energetická hodnota celkem: 3504 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 876 kJ
Bílkoviny (g): 21.3, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli nasekáme na drobno, maso na kostky. Připravíme si koření. Cibuli osmažíme, přidáme maso a necháme "zatáhnout". Podlijeme vodou nebo vývarem, přidáme koření a dusíme do měkka. Mouku rozmícháme v trošce vody a zahustíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.