- Autor: jipohe
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 10% | 50 |
Žampiony | 60 |
Cuketa | 100 |
Celer řapíkatý | 50 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 15 |
Kuřecí prsa bez kůže | 300 |
Dochucovadla:
kari,sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 1843 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 922 kJ
Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvaříme kuřecí prsa ve vývaru.Z mouky a tuku uděláme jíšku zalijeme vývarem,přidáme houby,řapíkatý celer,hrášek,cuketu.Ochutíme solí.pepřem a špetkou kari.Zjemníme smetanou.Podáváme s rýží a nebo kuskusem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.