- Autor: babi1
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Feta | 75 |
Bresso lehky | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1321 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 661 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2
Postup přípravy
1/2 balicku Feta, 100 g Bresso (nizkotucny), 1/4 mala cibule, 1 cesnek, 3 susena rajcata nalozena v oleji, sul, pepr, 1/2 male lzicky sucheho basilikum, trochu oregano. Vsechno rozmiksovat. K tomu je dobra topinka nebo zeleninove karbanatky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.