- Autor: lenin79
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 37.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr | 860 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Máslo čerstvé | 14 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Cibule | 464 |
FIX für Hackbraten | 14 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Dochucovadla:
bobk.list, pepř, sůl, paprika,jalovec, kmín
Energetická hodnota celkem: 7974 kJ
Bílkoviny (g): 199,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 216 kJ
Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 2.1, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
porce a 50 g
Komentáře je možné psát až po přihlášení.