- Autor: radkam3
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 20 |
Cibule | 80 |
Máslo čerstvé | 10 |
Mleté maso míchané průměr | 300 |
Sýr Madeland | 80 |
Boloňská omáčka Panzani | 630 |
Lasagne | 120 |
Kečup | 20 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 11415 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 175,
Sacharidy (g): 143,
SAFA (g): 67,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1903 kJ
Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 29.2, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 11.2, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Na oleji osmažíme 2 malé cibulky a osmažíme mleté maso. Přidáme 1 a půl sklenice hotové boloňské omáčky Panzani a trochu kečupu a mícháme doměkka. Zapékací misku vymažeme trochou másla a klademe střídavě vrstvu lasagní, omáčky. Na předposlední vrstvu omáčky dáme plátky sýra. Končíme omáčkou, kterou posypeme trochou parmazánu. Pečeme v troubě 150-180 st. cca 30-40 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.