- Autor: Propaleny-Lino
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 200 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Majonéza (Spak) | 80 |
Cibule | 30 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Energetická hodnota celkem: 3087 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 772 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.