- Autor: DrAlice81
- Doba přípravy (min.): 160
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Droždí | 20 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Žloutek | 40 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 20 |
Hera | 100 |
Mouka pšeničná polohrubá | 530 |
Rozinky | 80 |
Mandle | 25 |
Dochucovadla:
stévie
Energetická hodnota celkem: 13445 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 105,
Sacharidy (g): 492,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 90,
Vláknina (g): 49,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 840 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 30.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
vypracujte těsto a nechte vykynout, potom přidejte sekané mandle, rozinky, nechte propracovat, poté udělejte bochánky - nechte nakynout, potřeba troškou bílku rozmíchaného v mléce a posypejte mandlovými plátky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.