- Autor: Propaleny-Lino
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sleď marinovaný v octovém nálevu | 200 |
Celer bulva | 100 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Majonéza (Spak) | 100 |
Cibule | 100 |
Energetická hodnota celkem: 3590 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1197 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 14.7, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.