- Autor: normandie1
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová krkovice | 600 |
Vejce celá průměr | 120 |
Máslo čerstvé | 15 |
Okurky sterilované průměr | 50 |
Párky vídeňské | 120 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Solamyl bramborový škrob | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 10309 kJ
Bílkoviny (g): 137,
Tuky (g): 200,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 81,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2577 kJ
Bílkoviny (g): 34.3, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 20.3, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.