- Autor: babi1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
oloupana rajcata | 400 |
Fazole červené v chilli omáčce (Bonduelle) | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Paprika červená | 164 |
Cibule | 160 |
Česnek | 30 |
Hovězí mleté průměr | 300 |
Dochucovadla:
Oregano, sul, pepr, muze Tabasco
Energetická hodnota celkem: 6097 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 83,
Sacharidy (g): 92,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1016 kJ
Bílkoviny (g): 13.7, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 7.2, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Cibuli a cesnek nakrajet na male kosticky, papriku na vetsi kousky.Na oleji zasklovatet cibuli a cesnek, pridat mlete maso.Po osmazeni masa pridat papriku,rajcata, na male kousicky nakrajene chillipapricky,konzervu cervenych fazoli s kukurici.Okorenit oreganem a pridat bobkovy list, pepr a sul.. Vse asi 10 minut na malem ohni povarit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.