- Autor: Jolajka
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 500 |
Cibule | 100 |
Česnek | 20 |
Mrkev | 57 |
Hrášek | 50 |
Celer bulva | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Rýže Arborio (v suchém stavu) | 300 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Energetická hodnota celkem: 10166 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 99,
Sacharidy (g): 261,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1694 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 43.5, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.