- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rybí omáčka | 2 |
Sójová omáčka | 2 |
Vejce celá průměr | 125 |
Kuřecí prsa bez kůže | 150 |
Štíhlé nudle | 250 |
Pór | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Celer bulva | 50 |
Mrkev | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 4 |
Dochucovadla:
sojova omáčka, rybí omáčka, sůl, pepř,
Energetická hodnota celkem: 2658 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 380 kJ
Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 5.1, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
50 g mrkve, 50 g celeru, 50 g petržele, 50 g porku, 250 g nudlí, 2 vejce, 150 g kuřecího masa, 1 lžíce oleje
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.