- Autor: kavalentova
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pohanková | 50 |
Mouka pšeničná polohrubá | 90 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Vejce celá průměr | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Olej olivový | 10 |
Energetická hodnota celkem: 3502 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 118,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 350 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.