- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže | 200 |
Mrkev | 500 |
Česnek | 30 |
Vejce celá průměr | 110 |
Ovesné vločky jemné | 30 |
Citronová kůra | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2970 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 743 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Krůtí maso nasekáme. Mrkev očistíme a jemně nastrouháme, oloupaný česnek prolisujeme, nebo jemně nasekáme. Maso, mrkev, česnek, vejce a ovesné vločky dobře promícháme a ochutíme citrónovou kůrou.Na teflonové pánvi rozpálíme tuk. Z těsta utvoříme placičky a po obou stranách je osmažíme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.