- Autor: verkag
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr | 600 |
Ementál 45% | 350 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 450 |
Sůl | 3 |
Vejce celá průměr | 150 |
Strouhanka | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 18504 kJ
Bílkoviny (g): 253,
Tuky (g): 295,
Sacharidy (g): 178,
SAFA (g): 142,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 925 kJ
Bílkoviny (g): 12.7, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 8.9, SAFA (g): 7.1, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Večer zalijeme mleté vepřové maso- 600g , dvěma hrnky mlíka a dáme do lednice. druhý den do této směsy přidáme 350g strouhaného sýru , osolíme, opepříme, pokud je těsto příliš řídké a nedrží u sebe přidáme trošku strouhanky. Uděláme malý řízek a obalíme v trojobalu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.