- Autor: radkam3
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 20 |
Vejce celá průměr | 110 |
Párky debrecínské | 50 |
Paprika bílá | 200 |
Rajčata | 350 |
Olej olivový | 10 |
Cibule | 60 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 2166 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 722 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme nakrájená rajčata a papriky a horkou vodu a dusíme doměkka. Pak přidáme nakrájené párky na drobno, prohřejeme a nakonec přidáme osolená vajíčka a necháme srazit. Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.