- Autor: Boruv.ka
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 150 |
Šunka schwarzwaldská | 27 |
Špenát dušený (bez tuku) | 45 |
Sušená rajčata NATURE PARK | 10 |
Modřenín Sedlčanský | 15 |
Česnek | 5 |
Dochucovadla:
sůl, grilovací koření nebo Koření na kuře 7 bylin, kari
Energetická hodnota celkem: 1355 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kuřecí prsa si naklepeme na plátky, osolíme, přidáme buď jen sůl nebo nějaké grilovací koření ( Kuře 7 bylin doporučuji, kari nebo jakékoliv jiné podle chuti ), poklademe Schwarzwaldskou šunkou, připraveným špenátem ( v kastrůlku ohřát, osolit, přidat česnek ), sušenými rajčaty pokrájených na proužky a nastrouhaným Modřenínem. Místo Modřenínu můžete dát nastrouhaný 20% Eidam. Zavineme a spíchneme párátky nebo jehlami na závitky. Ještě zvrchu pro barvu můžete přidat koření. Pečeme v alobalu v elektrické troubě na 180°C asi 25 minut. Podáváme s bramborem, rýží, kuskusem či jinou přílohou. A samozřejmě nezapomeneme na pořádnou porci zeleniny nebo zeleninového salátu ! Dobrou chuť ! Boruv.ka
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.