- Autor: normandie1
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 1200 |
Rozinky | 40 |
Švestky sušené | 90 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 4636 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 266,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 212,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 464 kJ
Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 26.6, SAFA (g): 0, Cukry (g): 21.2, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.