- Autor: normandie1
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík celozrnný průměr | 120 |
Kuře s kůží průměr | 1200 |
Špekáčky | 110 |
Vejce celá průměr | 90 |
Energetická hodnota celkem: 13811 kJ
Bílkoviny (g): 263,
Tuky (g): 215,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 95,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 3453 kJ
Bílkoviny (g): 65.8, Tuky (g): 53.8, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 23.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.