- Autor: janciN.
- Uživatelský recept
- Porce: 23.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 500 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Máslo čerstvé | 50 |
Žloutek | 40 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Droždí | 20 |
Švestková povidla | 320 |
Energetická hodnota celkem: 13838 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 617,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 230,
Vláknina (g): 48,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 602 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 26.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.