- Autor: Najman
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
mouka špaldová | 193 |
Jablka | 148 |
Vejce celá průměr | 104 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 47 |
Kypřící prášek do pečiva | 1 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 |
Energetická hodnota celkem: 4643 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 190,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 67,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.