- Autor: lenka.ullmannova
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibulka jarní | 30 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 30 |
Máslo pomazánkové průměr | 200 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 3972 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 397 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 7.6, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Smíchat jedno pomazánkové máslo s jedním tvarohem, lžící tatarky (nemusí být) a dvěmi jarními cibulkami pokrájenými na kolečka. Dochutit solí a pepřem. Podávat posypané pažitkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.