- Autor: jarkubka
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 150 |
Špenát krájený mražený | 450 |
Dochucovadla:
slepičí bujón
Energetická hodnota celkem: 2209 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 442 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 7.4, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na rozpáleném oleji omažíme cibulku, přidáme špenát, ochutíme bujónem a zahustíme dvěma rozkvedlanými vejci.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.