- Autor: re-la-x
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 520 |
Cibule | 30 |
Olej olivový | 20 |
Hořčice klasická (Spak) | 20 |
Sůl | 15 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 3743 kJ
Bílkoviny (g): 105,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 374 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.