- Autor: pink155
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák v oleji | 100 |
Ančovičky - filety | 10 |
Citronová šťáva | 50 |
Kapary | 20 |
Olej olivový | 50 |
Hovězí vývar čistý | 40 |
Žloutek | 40 |
Energetická hodnota celkem: 3402 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 378 kJ
Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 0.7, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.