- Autor: cumpa
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 400 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 250 |
Petržel - kořen | 200 |
Flora | 130 |
Mouka pšeničná celozrnná | 300 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 100 |
Dochucovadla:
sol, korenie
Energetická hodnota celkem: 8310 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 71,
Sacharidy (g): 278,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 58,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 831 kJ
Bílkoviny (g): 6.2, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 27.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.