- Autor: Marie Musilová
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 330 |
Kladenská pečeně | 22 |
Madeland light 30% | 18 |
Olej olivový | 25 |
Máslo čerstvé | 20 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, na brambory pažitka
Energetická hodnota celkem: 3275 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 1,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1638 kJ
Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 14, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
kuřecí prsa naklepeme, položíme plátek kladenské pečeně a sýra, osolíme popepříme a prudce opečeme na oleji. máslo přidáme k bramborm na talíř, Příloha vařené brambory posypané pažitkou.b
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.