- Autor: AleneckaV
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 150 |
Klasik jogurt bílý (Olma) | 20 |
Cibule | 15 |
Olej olivový | 10 |
Rýže natural (v suchém stavu) | 80 |
Energetická hodnota celkem: 2239 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
100 g kuřecích prsíček, 1 lžíce jogurtu, kari podle chuti, 1 menší cibule, 1 kávová lžička olivového oleje, mořská sůl, příloha 80 g rýže Na pekáček dáme olej a zpěníme jemně pokrájenou cibulku. Kuřecí maso, potřeme kari, opečeme z obou stran, podlijeme jogurtem, smíchaným s vodou a dáme do horké trouby, kde pečeme, až je kůžička křupava.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.