- Autor: Renci34
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón průměr (hotový) | 250 |
Rajčata konzervovaná | 240 |
Paprika bílá | 100 |
Cibule | 240 |
rýžový olej | 30 |
Hovězí maso zadní průměr | 1100 |
Dochucovadla:
cikánské koření Petra Stupky
Energetická hodnota celkem: 7858 kJ
Bílkoviny (g): 226,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1123 kJ
Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 12.1, Sacharidy (g): 5.1, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.1
Postup přípravy
potřít maso cikánským kořením (výborné je od Petra Stupky); pak maso orestovat do tm. hněda; maso vyndat a orestovat cibuli; přidat pokrájenou papriku a konzervovaná rajčata; vše přendat do tlakového hrnce a zalít hovězím vývarem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.