- Autor: vovsik
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 275 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 160 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 20 |
Mouka pšeničná hrubá | 200 |
Hera | 55 |
Tvaroh tučný průměr | 400 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Energetická hodnota celkem: 12439 kJ
Bílkoviny (g): 104,
Tuky (g): 139,
Sacharidy (g): 325,
SAFA (g): 76,
Cukry (g): 180,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1555 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 17.4, Sacharidy (g): 40.6, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 22.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.