- Autor: VeveruskaIV
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 750 |
Vejce celá průměr | 165 |
Mouka pšeničná polohrubá | 180 |
Sůl | 4 |
Dochucovadla:
Zdobíme čerstvým ovocem (maliny, jahody, apod. Možnbo použít i mražené či kompotované.) a jogurtem, tvarohem či šlehačkou.
Energetická hodnota celkem: 5717 kJ
Bílkoviny (g): 131,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 163,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 520 kJ
Bílkoviny (g): 11.9, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
řísady smícháme v ne hutné těsto. Uválíme nočky (asi 2,5-3 cm v průměru). Dáme vařit do páry či vody. Po vyjmutí prpícháme vidličkou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.