- Autor: sikiovka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 800 |
Eidam 30% | 300 |
Vejce celá průměr | 220 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Dochucovadla:
sů, vegeta
Energetická hodnota celkem: 8622 kJ
Bílkoviny (g): 255,
Tuky (g): 108,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 63,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 20
Energetická hodnota na 1 porci: 2156 kJ
Bílkoviny (g): 63.8, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 15.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 5
Postup přípravy
Kousky ryby osolit, krátce osmahnout na másle, pak dát do pekáčku, přelít připravenou sýrovou peřinou a dát na cca 30 minut při 190 C zapéct. Sýrová peřina: smíchat 4 vejce, 300 g eidamu a 200 g zakysané smetany + dochutit vegetou. Jako příloha: brambory a cherry rajčátka
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.