TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

rýžový nákyp

Zpět
  • Autor: carasino
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 7850 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 315, SAFA (g): 15, Cukry (g): 125, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1963 kJ

Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 78.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 31.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

uvaříme rýži v mléce, rozšleháme tvaroh, jogurt a žloutky, smícháme s ušlehaným sněhem, polovinu rozložíme na zapékací misku, poklademe ovocem a navrstvíme zbytek hmoty. Zapečeme v troubě.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři