- Autor: ivana.cirmanova
- Doba přípravy (min.): 3
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelení průměr | 500 |
Cibule | 140 |
Česnek | 15 |
Sádlo vepřové škvařené | 35 |
Víno červené | 330 |
Brusinky konzervované | 30 |
Mouka pšeničná polohrubá | 200 |
Vejce celá průměr | 110 |
Olej olivový | 7 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 140 |
Petržel - nať | 5 |
Dochucovadla:
jalovec, paprika, kmín, bobkový list, tymián, chilli, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 9023 kJ
Bílkoviny (g): 144,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 240,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2256 kJ
Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 60, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.