- Autor: lenvan
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr | 500 |
Eidam 30% | 250 |
Vejce celá průměr | 120 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 15 |
Strouhanka | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 10495 kJ
Bílkoviny (g): 176,
Tuky (g): 178,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 81,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2624 kJ
Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 44.5, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 20.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.