- Autor: jarunta
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 300 |
Rajský protlak | 70 |
Cibule šalotka | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, červena paprika sladká, nebo kořeni na guláš, kmin
Energetická hodnota celkem: 2443 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 814 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 8.7, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.