- Autor: AvajBr
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 400 |
Slanina anglická | 150 |
Cibule | 100 |
Česnek | 10 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Víno bílé suché | 300 |
Olivy černé | 100 |
Olej olivový | 6 |
Energetická hodnota celkem: 6789 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 94,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1697 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Cibuli nakrájejte na hodně hrubo, 2 stroužky česneku na plátky, anglickou slaninu na 1-2 cm velké kostky a všechno to dejte zprudka restovat na olej. Když cibule zesklovaní přidejte na velké kostky nakrájené hovězí a orestujte ho ze všech stran, aby se zatáhlo . Zeslabte sporák maso podlejte vínem, chvilku duste a přidejte do hrnce olivy, rajčata, koření . A ted už jen musíte čekat až se maso dodělá , průběžně podlévejte vínem. Podávejte s těstovinami sypanými parmezánem dobrou chuť
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.